Kom de vorderingen bewonderen.

De eerstvolgende kijkdagen zijn in week 29:
maandag 16 tot en met zaterdag 21 juli 2018.
Dit is de laatste les voor de zomervakantie, daarom mag papa óf mama meezwemmen!

Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, de buurvrouw: iedereen die belangstelling heeft, kan op de tribune plaatsnemen. Hou er rekening mee dat schoenen in de zwemzaal niet zijn toegestaan i.v.m. de hygiëne. Je kunt op blote voeten lopen, bij de receptie zijn slippers te leen, of je kunt schoenslofjes kopen voor € 0,50, deze zijn vaker te gebruiken. Ook zijn er voor leen-buggy’s die op de zwemzaal mogen.

Gratis oefenen en korting voor zwemlessers.

Op vertoon van de geldige leskaart krijgt een leerling op zaterdagochtend gratis entree om te oefenen, bij binnenkomst voor 11.15 uur. De begeleiding betaalt een entreekaartje of boekt het af van de meerbadenkaart. Na het oefenen mag de leerling blijven vrijzwemmen. Aan een altijd aanwezige lesgever kan je advies en tips vragen. Via het leerlingvolgsysteem kun je aflezen welke onderdelen aangeraden worden om te oefenen. Voor leerlingen die op zaterdag lessen geldt dat ze gratis mogen oefenen op woensdag vanaf 17.00 uur. Op overige dagen en tijden krijgt een zwemlesser op vertoon van een geldige leskaart 35% korting op de entreeprijs

Kijk ook op de kalender hieronder voor een jaaroverzicht waarin de vakanties en bijzonderheden staan.

Kalender (voorlopige) planning zwemlessen

Hiernaast het overzicht voor de komende periode wat betreft bijzonderheden rondom zwemles; proef- en diplomazwemmen, kijkdagen, vakanties etc. Hou er rekening mee dat dit een tijdelijke en voorlopige planning is, wijzigingen zijn nog mogelijk.