Zwembadspelen.nl

Elke schoolvakantie, bij de disco’s en soms in het weekend ligt er een uitdagend klim en speelkussen in het water. Dit is een samenwerking met het Meppeler bedrijf Zwembadspelen.nl die een prachtig en uitgebreid sortiment opblaasbare waterattracties heeft.

 

Zwemclub De Reest

Heb je je zwemdiploma’s gehaald en wil je graag  zwemmen of waterpolo als sport gaan beoefenen? Meld je dan aan bij Zwemclub De Reest en kom het proberen!

Reddingsbrigade Nijeveen

Een reddingsbrigade die zowel actief is in als op het water. Elke donderdagavond en zaterdagmiddag wordt er getraind in Bad Hesselingen. Wij bieden de zwemmend redden en lifeguard opleiding aan en naast de noodzakelijke vaardigheden wordt er ook getraind op conditie. Leden komen zowel uit Nijeveen, als Meppel, Steenwijk en Giethoorn. Naast de activiteiten in het zwembad is er een team waterhulpverlening. Het team traint regelmatig en biedt waterhulpverlening bij evenementen in de wijde omgeving en is onderdeel van de Nationale Reddingsvloot. Je bent altijd van harte welkom voor een proeftraining.

De Zwerfkei

Deze vereniging heeft als doel het bevorderen van sportbeoefening voor en door lichamelijk gehandicapten en beperkten in Meppel en omstreken. Zij bieden zwemmen en waterbasketbal aan. Heb je interesse en wil je meer weten over zwemmen en waterbasketbal met een lichamelijke beperking? Neem dan gerust contact op.Tel: 06-18107457, E-mail: dezwerfkei@gmail.com

Trebokama

Zwemmen voor mensen met een verstandelijke, visuele en/of auditieve beperking.

Duikteam Archimedes

Bij duikvereniging Duikteam Archimedes leer je alles in theorie en praktijk over de boeiende onderwaterwereld. Er wordt zowel in het zwembad als in open buitenwater getraind.

VConsyst

VConsyst heeft het kassasysteem ontwikkelt dat door Bad Hesselingen wordt gebruikt. Het op maat gemaakte heldere programma is efficiënt en sluit goed aan op de specifieke wensen.

Het nationale park van Drenthe

Op deze site is alle informatie te vinden over wat er te doen en te beleven is in de provincie. Op het nationale park van Drenthe vind je tips en ideeën voor een uitje, leuke adresjes voor horeca en overnachtingen, activiteiten speciaal voor kinderen en diverse culturele uitstapjes.