360 dagen per jaar zwem- & speelplezier

Bad Hesselingen is een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke  accommodatie voor zwemplezier, kindgerichte zwemlessen, aquasporten, solarium en sauna. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool. Eén van de toppers is de Mosquito Slide glijbaan en ook het in september 2016 kleuter junglebad is favoriet onder de jongste jeugd! In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van gratis Wifi. Macotte Hessie is vaak aanwezig bij feestelijke acitviteiten.

Een blikvanger: de grote kleurige speeltuin en voetbal arena op het veld! Ook tref je daar een mega-trampoline en trapfietsjes en karretjes.

December 2015 is Bad Hesselingen bekroond met de titel Zwembad van het jaar 2015!

Bad Hesselingen is Zwembad van het jaar 2015!

Maandag 7 december heeft Bad Hesselingen maar liefst twee awards gewonnen bij deze landelijke verkiezing. Na een uitgebreide stemronde en een bezoek door de jury heeft Bad Hesselingen de award in de categorie vanaf 200.000 bezoekers én de vakjury prijs, de landelijke award mee naar Meppel genomen. Iedereen die gestemd en gesteund heeft bedanken wij hartelijk dank, uiteraard zijn we heel trots op deze prestatie!

Bad Hesselingen: het groenste zwembad van Nederland

De titel Groenste Zwembad van Nederland heeft Bad Hesselingen in 2011 van een vakjury gekregen voor de duurzame en milieuvriendelijke manier waarop er met energie en water wordt omgegaan. Zo heeft het bad een eigen waterbron aangelegd en een zoutelektrolyse systeem.

Op de website vind je actuele informatie over deze zwemlessen, sportieve activiteiten, uitgebreide mogelijkheden en alle voorzieningen die Bad Hesselingen te bieden heeft.

Like ook de Bad Hesselingen Facebook pagina en de Mosquito Slide Facebook pagina!

Met Easy Swim goed op koers naar het zwemdiploma.

De zwemlessen volgens het Easy Swim Systeem gegeven, deze methode is gericht op jonge kinderen en biedt veel leerplezier. Zes dagen per week zijn er lesmogelijkheden. Via het leerlingvolgsysteem kun je online de vorderingen van je kindje volgen.

Het enthousiaste en gemotiveerde team staat voor je klaar, of het nu gaat om zwemlessen, aquasporten of een dagje waterpret.