Gezellig zitten & genieten

Het restaurant heeft goed zicht op het zwembad en serveert diverse soorten snacks, belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen en meenemen van patat en snacks kan je hier terecht.

De kinderen kunnen zich in de speelhoek of in de speeltuin vermaken, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen ontspannen. Pinnen is mogelijk en er is gratis WiFi zonder inlogcode. Er een rokersruimte tussen het restaurant en het recreatiebad. In de zomer is het heerlijk zitten op het grote zonnige  terras met uitzicht op het peuterbad, de ligweide en speeltuin.

Kijk hier voor een 360-graden foto »

Een spetterend kinderfeest

Zin in een spetterend feestje, maar (je ouders) thuis liever geen rommel en drukte? Vier dan je party in het zwembad; met z’n allen van de glijbaan, meevaren in  de stroomversnelling, bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Maak een keuze uit één van de voordelige complete arrangementen.

Verjaardagsfeestjes zijn 7 dagen per week mogelijk, zonder minimum aantal personen. Telefonisch bespreken is gewenst, ook op korte termijn reserveren is geen probleem. Kijk voor de arrangementen en prijzen bij: mogelijkheden en tarieven feestjes

Nieuw: feestje KlimAvontuur en Midgetgolf!

Vanaf eind mei 2017 staat er een prachtig klimpark op het terrein van Bad Hesselingen. Diverse parcoursen en uitdagingen lenen zich ook uitstekend voor een hoogstaand feestje. Kijk voor meer info op Klimavontuur Meppel.

De midgetgolfbaan die de afgelopen jaren buiten gebruik was is nieuw leven ingeblazen! Bad Hesselingen heeft de exploitatie overgenomen en er kan weer naar hartelust gespeeld worden. Het sfeervolle parkje met de diverse banen is een superleuke plek voor een gezellig en actief feestje. Kijk voor de superscherpe tarieven ook op de website van KlimAvontuur Meppel.

Voor het bespreken van kinderfeestjes of meer informatie over een arrangement kun je tijdens de openingstijden rechtstreeks contact opnemen via: (0522) 261402. Doordeweeks is het restaurant geopend vanaf 13.30 uur, op zaterdag vanaf 08.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.