Tarieven zwemles

Het inschrijfgeld bedraagt € 19,50. dit is  incl. € 4,55 borg voor het zwemlespasje en gratis zwemmen tot start  zwemles, om het alvast vertrouwd te worden in het zwembad te stimuleren (max. half jaar). Alle zwemlessen zijn 50 minuten, één keer per week. Bij aanvang van de eerste zwemles zijn er twee opties voor de betaling van het lesgeld. Je kan kiezen voor het voordelige all-in pakket: * easyswimpakje * álle benodigde zwemlessen * proef- en diplomazwemmen. Dit scherp geprijsde pakket dient in één keer voldaan te worden bij de eerste zwemles.

Diploma A & B:     € 639,90
Diploma A, B & C: € 691,90

óf:

Zwemles A
Leskaart 2 maanden:  € 70,80
Per enkele les:  € 10,80

Aanschaf EasySwim pak: € 50,50. De eerste les kan het pakje worden gepast en dan op gewenste kleur en maat worden besteld. Een ander merk of tweedehands pakjes kan niet worden toegestaan ivm juiste pasvorm en kwaliteitsnormen. Lessen die uitvallen ivm vakanties of feestdagen worden in mindering gebracht op het lesgeld. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.

Zwemles B of C
Leskaart 1 maand:  € 35,40
Per enkele les:  € 10,80

Gratis oefenen en kortingen

Lessen die uitvallen ivm feestdagen en vakantie worden verrekend. Alle lessen, per les of per periode betaalt, worden geladen op een chipkaart. De € 4,55 borg hiervoor ontvang je retour bij inlevering van een ongeschonden pas.

Op zaterdagochtend, tussen 10.00 en 11.15 entree, is er gratis oefenen voor de leerling op vertoon van het geldige lespasje. Op overige dagen en tijden krijgt een zwemlesser 20% korting op de toegangsprijs.

Tijdens de zwemles mag de ouder (evt. met 1 broertje-zusje) met 50% korting vrijzwemmen en tevens met 20% korting gebruik maken van de zonnebank. (vooraf bespreken is dan niet mogelijk.)

Diploma-voorbereidingsgroep

Hiervoor wordt de leerling uitgenodigd als hij/zij er aan toe is.
Deze kosten zitten óók bij het all-in pakket, dus dan betaal je niets bij.

€ 6,- met geldige leskaart.
€ 9,40 zonder geldige leskaart.

Proefzwemmen:       € 6,-
Diplomazwemmen:   € 20,50

AMANI, Privéles en PGB

AMANI (Als Meer Aandacht Nodig Is, max. 5 leerlingen)
Per 2 maanden: € 141,55
of per les: € 21,60


Privé zwemles:
Eén op één les waarbij dag en tijd in overleg gaan, deze individuele les duurt 30 minuten.
Per les:  € 32,85
(bij 2 personen uit één gezin is dat € 49,30)

PGB begeleiding gaat per facturering.


Volwassenen zwemles:

1 keer per week,  lesduur 30 minuten.
Leskaart 1 maand:  € 32,85
De les is op zaterdag van 12.30 – 13.00 uur.

Bijdrage in kosten zwemles

Het is belangrijk dat elk jong kind leert zwemmen en een zwemdiploma haalt. Dat vindt de Gemeente Meppel ook. Ouders die door een laag inkomen (op bijstandsniveau of minima) de kosten van de zwemlessen moeilijk, of niet, kunnen betalen, kunnen hiervoor bij de Gemeente Meppel een aanvraag indienen voor een bijdrage van het Fonds  Deelname Maatschappelijk Activiteiten en/of het Plonsfonds Zo wordt het mogelijk gemaakt dat elk kind een zwemdiploma kan halen.