Wedstrijdbad en/of alle baden huren mogelijk.

Er zijn uitstekende en gunstige mogelijkheden om het zwembad af te huren, voor zowel particulier als verenigingsgebruik, zoals polowedstrijden en diplomazwemmen van collega-zwembaden.

De kosten van verhuur worden onder andere gebaseerd op de tijdsduur en welk bad er verhuurd wordt. Voor clubs en verenigingen zullen de huurmogelijkheden van alleen het wedstrijdbad van belang zijn, voor feestjes en uitjes is het recreatieve gedeelte met horeca interessant. Er zijn scherp geprijsde uitgebreide mogelijkheden.

Voor diverse gelegenheden een leuke én originele locatie

Een verenigingsfeest, een familiedag, een personeelsuitje, een jubileum of  een zwemtoernooi; Bij Bad Hesselingen kun je uitstekend terecht. Het gehele bad kan gehuurd worden, ook met eventueel gebruik van de sauna, maar er kan ook een keus worden gemaakt voor alleen het recreatiebad voor twee uurtjes…in overleg is er veel mogelijk en flexibel.

Qua eten en drinken zijn er ook meerdere mogelijkheden, van een lekker patatje met snack tot een uitgebreid koud-warm buffet of een barbeque op het terras met evt. een ruime partytent.

Gezien de vele combinaties en mogelijkheden is het het prettigst om het één en ander persoonlijk door te nemen. Mede afhankelijk van de wensen, het budget en het aantal personen bieden we graag een passende en scherpe offerte aan.
Voor de verhuur- en gebruikregels klik hier (pdf).