Een vrolijk verjaardagsfeest

Kies voor het voordelige en complete Flipper feestmenu!

Het is wenselijk om een paar dagen van tevoren te reserveren om het één en ander te overleggen, zoals het tijdstip om te eten en waar jullie dat willen; in het restaurant of op de zwemzaal. Een lactose- en/of glutenvrij menu is prima mogelijk, geef dat ook even van tevoren door.

Rechtstreeks nummer restaurant: 0522-261402, doordeweeks vanaf 13.30 uur bereikbaar, zaterdag vanaf 08.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Pinnen is ook mogelijk in het restaurant.

Tip: extra leuk om je feestje tijdens het Discozwemmen op zaterdagavond vieren: van tevoren in het restaurant smullen en dan swingend zwemmen! De disco’s in 2018 zijn nog op 6 oktober en 10 november. Reserveer wel tijdig, er kunnen een beperkt aantal feestjes ingepland worden.

Nieuw is het all-in tarief: zwemmen, klimmen, spelen en minigolf voor €17,50.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs! Hier kan ook één van onderstaande horeca-arrangementjes bijgeboekt worden:
De Slingeraap €3,50: 2 x drinken en een fruitvariatie of beker softijs, of de Klimgeit €6,50: patat met, snack, drinken en een softijsje

FLIPPER

Een dol-fijn verjaardagsfeest!
€ 10,-
  • entree zwembad en speeltuin
  • patat met mayonaise
  • een frikandel, kroket of kaassoufflé
  • een beker ranja
  • een feest-ijsje