De eerstvolgende disco’s zijn gepland in 2018:

  • 20 januari
  • 24 februari
  • 6 oktober
  • 10 november

Binnenkort tref je hier de kortingsbon voor de eerstvolgende disco.

Benieuwd en online sfeer proeven bij een avondje discozwemmen?

Klik dan hier voor het
fotoalbum swimming disco. 

Scoor een kortingbon bij de receptie in het zwembad of via de basisschool
waar ze aan de bovenbouwkids worden meegegeven.

Ook kan je op de afbeelding klikken en de bon zelf uitprinten!

5 keer in 2017 Spetterend Discozwemmen.

Een aantal keer per jaar is Bad Hesselingen in een swingende mood; dan staat er discozwemmen op de agenda! Vaak een paar aan het begin en aan het eind van het jaar. Speciaal voor het discozwemmen gaat het bad dan op zaterdagavond open van
19.00 – 21.30 uur.

Het special effect licht en de super sound toveren het bad helemaal om in de juiste sfeer. Natuurlijk is er een dansvloer en wie weet win je daarop een prijsje of scoor je een free gift!

Met medewerking van DJ Reventon van Drive-In Viperss en een drijvend luchtkussen van Zwembadspelen.nl zijn het gegarandeerd spetterende avonden. Zorg dus dat je erbij bent met je vrienden, vriendinnen en klasgenoten.

Tip: print de kortingsbon uit!

Disco zaterdagavonden in 2017 op
21 januari, 25 februari, 1 april,
30 september en 18 november.

Om 18.45 uur gaat de kassa al open en kun je naar binnen. Het is prettig als je gepast betaalt of pint. De kortingsbon die je kunt uitprinten komt ruim voor de datum van het discozwemmen op deze pagina te staan.

Superleuk en origineel om een disco-zwemfeestje te geven! Er kunnen een beperkt aantal verjaardagsfeestjes worden besproken, dus reserveer zo’n toffe party tijdig via 0522-261402.