Balans tussen lichaam en geest

De combinatie yoga en water is een zeer aangename manier van bewegen en ontspannen. Aqua Yoga zorgt voor een bewuste ademhaling, verlengt en versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen. Er wordt aandacht besteed aan de grove én fijne motoriek en de bewustwording van je eigen lichaam. Aqua Yoga is ontspannend en wordt op een rustig tijdstip in het warme recreatiebad gegeven. De lessen worden door Mirre van der Veer gegeven, zij is een enthousiast en zeer ervaren yoga-instructrice. Op een hele prettige manier vult zij de drie kwartier durende les in.

Juíst als je niet zo soepel bent…. 

In het water zijn de yoga oefeningen eenvoudiger uit te voeren dankzij de opwaartse kracht van het water. Hierdoor worden de spieren en gewrichten ook minder belast maar bereik je toch een maximaal effect van een oefening en optimale calorie-verbranding. De oefeningen worden uitdiep in ondiep water, je voeten staan op de bodem, dus als je niet goed kan zwemmen is dat geen punt. Yoga kent geen competitie of wedstrijdelementen, je doet het voor je zelf en het maakt dus niets uit als je niet lenig of soepel bent; juist dán heb je veel baat bij Aqua Yoga.

Nieuwsgierig? Doe mee en meld je aan!

Er starten twee groepen vanaf 9 januari 2017: maandag van 11.15 – 12.00 uur en woensdag 20.45 – 21.30 uur.  De kosten zijn €8,- per les, een 10 lessenkaart kost €64,- en is 14 lesweken geldig. Lever je bij aankoop daarvan je proeflesbon van €8,- in, dan wordt de eerste les niet afgeboekt, wat op 3 gratis lessen komt. De €4,55 voor het pasje ontvang je retour. In verband met de groepsgrootte is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Het is géén vastomlijnde cursus, bij ruimte kan je altijd instromen. Op maandag kan je na de les blijven zwemmen, op woensdag voor de les. Bad Hesselingen werkt dus niet met een contract, vaste maandelijks geïnd contributie of opzegtermijn, je betaalt per les of per 10 lessen, wat jij wilt en dat is wel zo fijn!