FLOATFIT /
BOOTCAMP ON WATER

Work-out op een wobble

Een half uur durende work-out waarin je wordt uitgedaagd in actie, evenwicht en kracht. Resultaat; een sterk verbeterende conditie en een fitter lichaam. Maar bovenal is het afwisselend en supertof! Bijna alle deelnemers verliezen wel een keer het evenwicht en plonsen naast de plank, dat hoort erbij en maakt de les juist ontspannen en leuk. Het is gelijk een oefening om weer op de wobble te klimmen.
Van een enthousiaste instructeur krijg je diverse uiteenlopende oefeningen aangereikt en voorgedaan die je op en bij de wobble (drijvende plank) uitvoert.

Intensieve en gevarieerde training

Door de variatie daarin en de concentratie die je ervoor nodig hebt, is de motiverende training van een half uur zó om! Doordat je op/in het water traint, is de kans op blessures klein en het calorieverbruik groot.

Bootcamp on Water, oftewel FloatFit is passend als (extra) training voor lopers en sporters, maar zeker óók voor degene die eens een andere activiteit wil proberen óf juist met sporten wil gaan beginnen. Het is praktisch om over de badkleding een sportbroekje en evt shirtje te dragen en een bidon mee te nemen.

Uitdaging op het water? Kom bij ons bootcampen.