ZWEMMEN – KLIMMEN – MINIGOLF – RESTAURANT -SPEELTUIN SOLARIUM – SAUNA
Je bezoek is weer mogelijk, je bent van harte welkom en alle voorzieningen zoals douches en kluisjes zijn weer in gebruik. Wel dien je van tevoren te bespreken via het reserveringssysteem. Daarin staan overzichtelijk de actuele mogelijkheden en tijdsblokken en kan je snel en eenvoudig je bezoek inplannen.

Op het klimpark en minigolfbaan ben je ook van harte welkom, eventueel in combinatie met zwemmen en/of horeca, een leuk idee voor een feestje of uitje. Het restaurant en terras zijn open tijdens het recreatiezwemmen en heeft leuke aanbiedingen, zoals een lunchdeal voor €5,-

BESPREEK HIER GEMAKKELIJK EN SNEL JE BEZOEK VIA HET RESERVERINGSSYSTEEM.

OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 6 JULI T/M 16 AUGUSTUS 2020:
ZIE HET RESERVERINGSSYSTEEM

Hierin staan overzichtelijk de actuele openingstijden in de zomervakantie, met de specifieke tijdsblokken en de diverse mogelijkheden, zoals banenzwemmen. Hou er rekening mee dat er een maximum aantal gasten per blok toegestaan is. We raden we je aan tijdig je bezoek te reserveren en toon je bevestiging bij de receptie dmv printje of je mobiel.

Tip: neem een voordelig zomerabonnement voor €55,- p.p. (+€4,55 paskosten) en zwem zo vaak je wilt. Wel dien je ook elk bezoek even te reserveren. De kaart is geldig t/m 23 augustus, en na 10 bezoekjes heb je de kosten er al uit.

Het klimpark en de minigolfbaan zijn ook in de zomervakantie ruim geopend! Je bent op reservering van harte welkom. Kijk op het reserveringssysteem voor de actuele openingstijden in tijdsloten en plan eenvoudig je bezoek in. Neem voorafgaand het reglement door, wat de actuele maatregelen op het klimpark en minigolfbaan zijn, deze voorschriften lees je hier. Wil je meer info over mogelijkheden dan kan je bellen naar de receptie of een mailtje sturen naar: klimpark@badhesselingen.nl

De zonnestudio en het saunaplein zijn geopend en online in het reserveringssysteem kan je je bezoek inplannen.

De receptie is momenteel geopend en telefonisch bereikbaar op:
– maandag t/m vrijdag: 09.00 – 20.30 uur

zaterdag & zondag: 09.00 – 16.30 uur

Ondanks nog een aantal richtlijnen en maatregelen die van kracht zijn, wensen we je een fijn en prettig bezoek, we verwelkomen je van harte!