Skip to content
   
   

AQUA
YOGA

Momenteel is er wegens roosterwijzigingen geen Aqua Yoga.

Ontspannend yoga

De combinatie yoga en water is een zeer aangename manier van bewegen en ontspannen. Aqua Yoga zorgt voor een bewuste ademhaling, verlengt en versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen. Er wordt aandacht besteed aan de grove én fijne motoriek en de bewustwording van je eigen lichaam.

 

De voordelen van het water

Aqua Yoga is ontspannend en wordt op een rustig tijdstip in het warme recreatiebad gegeven. De lessen worden door Mirre van der Veer gegeven, zij is een enthousiast en zeer ervaren yoga-instructrice.

Op een hele prettige manier vult zij de drie kwartier durende les in. In het water zijn de yoga oefeningen eenvoudiger uit te voeren dankzij de opwaartse kracht van het water. Hierdoor worden de spieren en gewrichten ook minder belast maar bereik je toch een maximaal effect van een oefening en optimale calorie-verbranding.

 

Aqua-Yoga_03_CT_Bad-Hesselingen
aqua-yoga-actief_CT-01_Bad-Hesselingen-Meppel

Aandacht voor jezelf

De oefeningen worden uitdiep in ondiep water, je voeten staan op de bodem, dus als je niet goed kan zwemmen is dat geen punt.

Yoga kent geen competitie of wedstrijdelementen, je doet het voor je zelf en het maakt dus niets uit als je niet lenig of soepel bent; juist dán heb je veel baat bij Aqua Yoga.

Onstpannen in zwembad? Kom bij ons yoga lessen volgen.

Scroll To Top