Bad Hesselingen in Meppel; ook het subtropisch zwembad voor de inwoners van Zwolle en omstreken.

GEMOEDELIJK EN GASTVRIJ

Zwempret en speelplezier in een veelzijdige , overzichtelijke accommodatie in gemoedelijke en gastvrije sfeer, dat is wat Bad Hesselingen biedt aan de bezoekers die vanuit de hele regio hier komen zwemmen, sporten en ontspannen. Een dagje erop uit, op stap met de (klein)kinderen of zelf even weg uit de daagse drukte, hier ben je daarvoor aan het juiste adres. Het subtropische zwembad is kleurrijk en sfeervol en biedt jong en oud waterplezier.

BETAALBAAR DAGJE UIT

Hét adres voor een zeer betaalbaar dagje uit met subtropisch waterpret, een super cool verjaardagsfeestje, actief  banenzwemmen of genieten in het solarium en relaxen in de sauna. Ook voor motiverende Aqua-sporten en kindgerichte ABC-zwemlessen ben je in dit Meppeler zwembad op het juiste adres.

Vragen of meer informatie? Kijk op onze contactpagina.

VOLOP SPEELPLEZIER

Wat betreft  recreëren en plezierig ontspannen, alleen of juist met het hele gezin, heeft Bad Hesselingen veel te bieden. De 50 meter lange interactieve Mosquito Slide glijbaan met met keuze-muziek en actiefoto is een opvallende attractie én heeft een ANWB attractie-prijs gewonnen. Nog een sportieve uitdaging voor de actieve bezoeker is de Bucket Game, waarin actie, reactie en snelheid belangrijk zijn, om niet als verliezer een emmer (koud!) water over je heen te krijgen. Populair bij de kinderen is de kleurrijke watertractor met watersproeiers en de opvallende klauterrups bóven het bad.

JUNGLE PEUTERBAD

Eind 2016 is het Wildlands Jungle peuterbad geopend, hierin kunnen de jongste Tarzans en Janes zich verwonderen en uitleven tussen de oerwouddieren en kunnen ze in hun peddelbootje op safari door het beekje en onder het bruggetje door.

(Groot)ouders genieten met hun kleintjes mee in het water of vanaf de ruime zitbanken direct om het kleuterbad heen.

BINNEN- EN BUITENBAD

Banen zwemmen om in vorm te blijven, conditie op te bouwen of om calorieën te verslinden als je graag met succes wil afvallen, kan dagelijks op vele momenten in het 25- meterbad.

Bijzonder is dat je het hele jaar door ook buiten kan zwemmen in Bad Hesselingen, het buitenbad is 365 dagen per jaar verwarmd tot 24° en alleen bij extreme weersomstandigheden tijdelijk gesloten.

KINDERFEESTJES EN ARRANGEMENTEN

In het sfeervolle restaurant, met binnen- en buitenterrassen, is het aangenaam zitten en heerlijk smullen. Het Grand Café is altijd naar de sfeer van het seizoen ingericht en het aanbod in snacks en ijsjes varieert regelmatig. Kinderfeestjes hier zijn altijd een succes, er zijn gunstig geprijsde arrangementen voor een geslaagd partijtje.

In de weekenden en vakanties ligt er vaak een uitdagende opblaasbare waterattractie van Zwembadspelen.nl in het water en worden op spontane momenten aqua-kids-activiteiten georganiseerd Elke eerste zondagochtend van de maand is er creatief watertheater en entertainment voor de jeugdige zwemmertjes.

bad-hesselingen-zwembad_content-kinderopvang

SPEELTUIN EN KLIMPARK

Een blikvanger op het buitenterrein is de grote kleurige speeltuin met onder andere een een voetbal arena, mega-trampoline, speelkasteel en een kabelbaan. De diverse klim- en klautertoestellen verspreid over het speelveld maken de buitenspeelpret compleet.

In het voorjaar van 2017 wordt het avontuurlijke klimpark op het voorterrein geopend. Een circuit met diverse plateaus, klimnetten en parcoursen in diverse moeilijkheidsgraden en een tokkelbaan….het belooft een fantastische uitdaging te worden voor zowel kinderen als volwassenen.

OOK VOOR MINDER VALIDEN

Voor minder-validen en rolstoelgebruikers zijn er aangepaste kleedkamers en voorzieningen, zoals rolstoelen en een tillift. De vernieuwde en zeer ruime parkeerplaats heeft meer dan genoeg invalideplaatsen. Voor elektrische fietsen en auto’s zijn er accu opladers. Bad Hesselingen ligt…hoe kan het ook anders…aan de Badweg 1 in Meppel, en is vanaf de A28 vanuit zowel Zwolle als Hoogeveen, snel en makkelijk te bereiken.

ALL-IN TARIEF ZWEMLES

Bad Hesselingen heeft haar bezoekers veel te bieden voor een  gunstig tarief….zo zijn er zeer voordelige meerbadenkaarten, is er een scherp all-in tarief voor zwemles en is de modern uitgeruste zonnebankstudio verreweg de goedkoopste in de regio.

ACTIEF MET AQUA SPORTEN

Voor het aqua-sporten wordt er geen contract, abonnement of opzegtermijn gehanteerd. De deelnemer kan per les of voordelig per 10 lessen afrekenen. Voor een gezin is een 20 badenkaart een gunstige optie.

Kijk op de app, de Facebookpagina of op de website voor de actuele prijzen, online sfeer proeven en het laatste nieuws.