Ontspannen bruinen

Zonlicht is ontspannend, gezond, geeft je meer energie en versoepelt pijnlijke spieren. Het ultraviolette licht zorgt voor die mooie ‘sunkissed’ tint, die je er goed uit laat zien. Een zonnebad is ook ideaal om voor te bruinen voor een vakantie, zodat je dan niet zo snel verbrandt en om daarna dat mooie kleurtje vast te houden.

Er zijn twee ruime cabines, elk met een douche en muziek, die je kan aansluiten op je telefoon of mp3 via de display in de zonnebank! Het geluid via de subwoofer uit de 4 ingebouwde boxen in de zonnebank is super!

Nieuwste modellen en nieuwe lampen

Beide solariums zijn voorzien van de allernieuwste huidvriendelijke OXYTAN x-TANsive lampen: intensief bruinen én een frisse mooie huid. Twee keer per jaar worden de lampen vervangen.

Je hebt een half uur ter beschikking, waarvan 20 minuten maximaal voor het zonnen is en 10 minuten voor douchen en omkleden.

De zonnebanken voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving en EU normen. Onze zonnebanken zijn de allernieuwste uitvoeringen en modellen van Hapro Luxura X5.

Wanneer je de adviezen opvolgt heb je veel plezier van je solarium bezoeken. Bij je eerste afspraak wordt je hierover uitgebreid geïnformeerd. Beide zonnebanken zijn beschikbaar tijdens de uitgebreide openingstijden van het zwembad, dus 7 dagen per week!

Reserveren is handigst!

Reserveren wordt aangeraden, dan weet je zeker dat je er op de gewenste tijd gebruik van kan maken: 0522-251002 keuze 3. Bij de receptie zijn verzorgende bruiningscremes en beschermingsbrilletjes te koop. Het gebruik van de zonnebank is vanaf 18 jaar. (tenzij de ouder toestemming geeft.)

Je kunt natuurlijk ook je zonnebank bezoek samen laten vallen met bijv. de zwemlessen van de kinderen of voor-na het wekelijks banenzwemmen of aqua-sporten!